Thursday, 8 September 2011

Bridesmaids movie thanks Redmummy & churpchurp




Thanks u so much me nak ucapkan dekat redmummy & churpchurp sebab bagi free tiket untuk preview bridemaids ni.. memang the best lah movie ni.. Normally Tom tengok movie bila cita dah sampai separuh jalan jer confirm dia akan tido, tapi semalam sangat terkejut sebab dia langsung tak tido, so bermakna cita ni sangat best.. hahahaha


Watak utama dalam cita ni adalah Annie, dia seorang yang sangat gila-gila. dan cita ni berkisahkan pasal Annie dan kawan baiknya Lilian, diorang memang berkawan dari kecik lagi, tapi Lilian ade lagi sahabat baik yang baru dikenali 8 bulan yang lalu, Helen. Story ni bermula bila Lilian ingin melangsugkan perkhawinan dan Annie dipilih menjadi pengapit Lilian. Annie tersangat jeles dengan Helen sebab Helen seorang yang up to date, gaya hidup mewah berbeza dengan Annie. Dalam masa merancang perkhawinan Lilian, macam-macam berlaku antaranya Annie dihalau oleh Lilian, dilucutkan jadi pengapit, tidak dibenarkan menhadiri majlis perkhawinan Lilian, ditangkap kerana buat kecoh dalam kapal terbang, bisness lingkup, dibuang keje, putus cinta, dihalau dari rumah sewa.. totally memang cite ni sangat best. Tapi cita ni buat me menagis sebab dia berkisahkan sahabat sejati, macam mana Annie tak boleh hidup tanpa lilian & lilian tak boleh hidup tanpa Annie..



 Me & Tom


Salam Sayang,
NURUL

3 comments:

juanita said...

Ooooo cam2 cerita nyer.
tgk poster da tau bess:D

madammondoq said...

cantik t shirt!!!

siezuka... said...

Kak ju<< memang best cite ni..

madam<< hehehehe.. :)