Thursday, 28 April 2011

GEMUK

Assalamualaikum & salam sejahtera..

tak tahu nak jadi ape ngan me, berat dah semakin bertambah.. diet nye tidak.. lau kat office semua ckp me ni dah semakin berisi, siap ad satu technician tu ckp kat me "ade org cakap nurul ni dah makin berisi" tak tahulah camne nak diet nafsu nak mkn tu asyik ade jer, malah bertambah kuat plak.  nak buat camne hati senang, problem pun tak der, duduk plak ngan tukang masak lagi lah..

cume skrang ni me kurang makan malam jer, tapi lau lapar sgt mkn jugak, addduuuhh camne nak diet ni!! lau balik kg mesti MA akan pesan suh diet.. lau adik plak siap panggil me gemuk lagi, die tak tahu yg die tu lagi kuat mkn dari me..

so skrang ni impian me nak kurangkan berat badan.. sikit pun oklah.. at least tak der lah lagi org akan ckp me gemuk or berisi.. 

Me yang dah semakin chubby..

salam sayang,
siezuka

2 comments:

Anonymous said...

memang berisi pun lening,tapi makin comel,same cam kak long maintain jer..

siezuka... said...

of course ah makin comel.. huhuhuhu