Sunday, 3 April 2011

betapa ku minat padamu...

assalamualaikum & salam sejahtera...

betapa ku meminati mu.. hahaha satu entry yg sangat ku minati, x pernah sepanjang 25 tahun me hidup, me sangat meminati nyer dan tergile kan nyer..

orang yang me minat sangat tu nama sebenar die Mohd Razizan Abd Razak, nama manje die Zizan,  berasal dari dungun terengganu, me punye kg halaman tapi me kat kuala terengganu, tarikh lahir die 15 april 1984, me minat die sejak die masuk Raja lawak mase tu baru jadi peserta dan menang untuk tempat kedua, jadi pengacara untuk raja lawak, berlakon, pengacara dan sekarang dah jadi penyanyi.. huhuhuhu me gile sungguh ngan die.. suke sangat dgn gelagat die, manje, hepi dan yang paling penting sangat lawak..


for zizan me ucapkan good luck for anugerah bintang popular, dan yang penting me dah jadi ahli kelab zizan.. hahahaha..

salam sayang,
siezuka

p/s< tak sabar nak jumpe zizan.. credit picture to mr google..

3 comments:

irryani said...

suke2..

siezuka... said...

:)

Anonymous said...

kak long pun minat gok..