Saturday, 9 April 2011

si comel

assalmualaikum & salam sejahtera..

Me memang x boleh tengok baby.. tambah2 lagi baby yang comel2.. geram!! Rase cam nak cubit2 nak gigit2 diorang.. me pun tak faham nape ngan dunia sekarang, buang bayi sane sini, diorang x der perasaan ker buang bayi yang comel, diorang x buat salah ape2 pun, x rase berdosa ker???

Department me ade dua mummy yang baru lahirkan baby 3 bulan lalu, Marni lahirkan  baby boy kembar Aqil & Aniq, Punitah baby girl, Muughambigai.. memang cantik sgt anak2 diorang like mummy like sons & daughter.. ni antara koleksi yang me ade.. memang comel sgt diorang semua..











 shakktivel.. abg Muughambigai, memang clever boy..

salam sayang,
siezuka



3 comments:

irryani said...

comel si kembar..

crencko said...

aku pun suka drg sumaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,ekekekeeke

siezuka... said...

yani< :)
wawa< cumilkan.. nak gigit ni.. :)