Saturday, 9 April 2011

kerana minat

assalamualaikum & salam sejahtera..

me nak cite pasal kalau me minat kat sorang tu, me sanggup buat segale galenye.. mase harian metro buat konsert kat dataran me ngan kawan2 me g sane.. mula2 me merajuk ngan minie coz die datang kl die tak bgtau direct dengan me, kononye nak suprise.. pah n ejoy g ambik minie kat bus stop, die from kelantan dtg kl semate2 untuk job fair.. mula2 me merajuk x nak g, me terpakse g jugak coz terharu sangat kat pah & ejoy yang sanggup dtg ambik me kat rumah.

tapi sebenarnye me memang nak pergi dataran coz zizan ade kat sane siap jadi pengacara lagi.. hehehe, memang cute sgt.. me ngan kawan2 g kejap jer, dah sampai black nyanyi ktorg terus balik, coz pah keje pagi esoknyer.. ikutkan hati me, minie & ejoy ktrorg nak stay lagi, sebab nak tegok Datuk Siti, payah tu nak tgk die.. lebih2 lagi nak tengok show die, tapi x per lah x der rezeki ktorang, kawan me lagi penting dari segala- galanyer..




p/s< special thanks to pah & ejoy..

salam sayang,
siezuka

2 comments:

irryani said...

gile kat mat jijang..

siezuka... said...

malam ni jumpe die.. :)