Tuesday, 19 April 2011

si kembar

Assalamualaikum & salam sejahtera..

last sunday hari tu me ade kuar ngan si kembar, tanpa dirancang pun, mummy die tepon ajak kuar, so ktorng g tesco, dekat jer ngan rumah me.. Wah!! terubat rindu kat si kembar, coz janji ngan mummy die hari sabtu, p tak jadi, Hujan.. so mummy die cakap hari sabtu dah janji nak jumpe x jadi so ganti balik ngan hari ahad...

Memang comel sangat diorang dua org ni..  geram sungguh!!! dah lah kite kacau2 die dua org senyum jer, dulu mase diorang baru lahir me x berani nak pegang diorang, kecik sgt.. takut.. p dah besar nih, tak payah suruh me dah dukung die..

best tau ade anak kembar, me yang selalu kluar ngan diorang pun rase cam fames jer, hahaha, coz semua org mesti tgk diorang & perkara wajib mesti tanye, kembar ker.. mummy die pun naik pening lau bawak anak2 diorang g shopping..

pas g tecso, si kembar dtg umah me.. me ape lagi, sukelah.. tapi sampai jer rumah, si kembar meragam, nak tido.. diorang dah nak balik barulah bangun.. memang best lah.. dulu me selalu g umah diorang, tapi sekarang ni me tak tau nape.. bile hari mnggu jer, rase cam malas nak kuar.. almaklumlah kete dah parking elok, kdang2 lau hari ahad tu me makan je ape yang ade kat umah, malas punye pasal, kan best lau ade driver.. hahaha.. driver me always busy ngan keje & pakwe, lau tak dah lame me ajak die g rumah kembar, coz die pun cam me jugak, suke ngan budak..

lagi satu me nak share hobi me  & pah, lau ktorng g shopping tak kira lah tesco, jusco, giant or mane2 shopping mall ker, perkara wajib yang ktorang akan pergi tempat baby, kadang2 tu sampai berjam2 ktorng dok kat tempat baby.. comel2 lah barang2 diorng, Tapi!!! baju2 & barang diorang lagi mahal pade baju & barang2 orang dewasa..





salam sayang,
siezuka

p/s< me x sabar nak tgk diorang boleh jalan.. nak tgk camne mak & ayah diorang nanti, huhuhu mesti tak terkejar.. yelah dua2 laki..

3 comments:

irryani said...

si comel.. :)

siezuka... said...

memang comel, geram nak gigit

Anonymous said...

anak sape ni, comel geram k. long