Saturday, 16 July 2011

Tidak!!

Dalam minggu ni tom balik keje awal.. Hari2 suh me blk keje awl.. Alasan dia msak, me trutkan je. First day tom msak megi yg penuh ngan lauk pauk, second megi goreng jgak penuh ngan lauk, third beehun sup yang sedap tu.. Then buat nasi goreng.. Hari yang buat nasi goreng tu me sakit gigi, tapi smpai rumah thidang ngan nasi goreng hilang terus sakit gigi.. Hahaha

Dan hari ni plak dia tak keje.. Me datang office jap pg tadi. Then dia miss col me, then cam normal lah of course me kena tpn dia balik, tpn2 dia tanya nak makan tak.. Dia msak merah ayam.. Addduuuhh me baru je lepas makan nasi lemak ayam yang kak su belanje.. Kekenyangan, tapi x pe ptg kan ade..

Oh tidak!! Kalau camni camne lah me nak diet, nampak gayanya makin membulat lah..asyik makan jer.. X per nanti bulan puase insyaallah boleh control kot makan.. Harap2 lah.. Amin..

Salam sayang,
Siezuka


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

selipar buruk said...

awak..tykarlah tulisan. susah skit nk baca.huhu

siezuka... said...

ala.. payah nak bace ke awk.. ok nanti kt tukar..