Thursday, 28 July 2011

Bermalasan



Ya Allah tuhan je tahu betapa malasnya me sekarang
Mungkin sebab ni first time
Me drive seorang diri dari terengganu ke KL
dengan ditemani Ma yang tersayang

Tapi penatnya Ya Allah
Tak boleh nak cakap hinggalah sekarang ni
Dengan baju nye tak berkemas tak berbasuh..
Tunggu hari minggu ni jer nak buat semua benda tu

Bukan tu jer
Telefon pun me tak kuasa nak layan
Ade message ker, ape ker..
Lantak lah.. penat sangat..

Sampaikan
datang keje pagi ni.. kawan me cakap muka x de seri..
Dia cakap tudung me ok,
Nak cakap tak pakai bedak.. pakai
Lipstick pun pakai..
Mungkin disebabkan badan yang tak cukup rehat
So x de seri kot..
Hahaha bajet cantik

Salam sayang,
Siezuka

2 comments:

CIK MAY said...

memang penat drive dr KL ke sane...da byk kali kena drive ke sane..paling penat mase drive dr kl-kltn-tgnu-kuantan-kl...hari sabtu terbungkang dlm bilik..hehe...celik mate 2 jam je..yg lain zz....

siezuka... said...

hehehehe.. tulah pasal penat sangat.. ni tambah2 lagi first time bawak kete jauh.. lagilah.. tido awl je malam2..