Saturday, 30 July 2011

Ikan bakar



Semalam me & wawa pergi imegresen subang nak buat passport 
Time kasih Wan sebab baik hati bawak ktorg g sana
Me punye passport dah settle
Tapi wawa belum settle
Wawa asal sabah, so diorang punye prosuder ni banyak skit 
banyak dokumen yang diperlukan

Lepas buat passport tu, perut kitorng lapar yang amat sangat
Me lagilah, tambah2 lagi pagi tu me tak makan.. minum air jer.. 
So ape lagi, macam2 lagu yang keluar dari perut ni
Wan bawak kitorng pergi makan kat kelana jaya, kedai ni:-


fend-ikan-bakar-restaurant


memang sedap sangat.. Alhamdullillah kenyang sangat & thanks Wan sebab belanja kitorg makan 


 Ni Wawa punye


Ni me punye..


Wan cakap ni Chee kong.. tak tau lah betul ke tak ejaan dia.. hehehe ni perasa nenas


Ni chee kong mango


Ni muka me yang kelaparan.. 

Salam Sayang, 
Siezuka


2 comments:

Ain_ Suke Senyum said...

Hey , ain singgah cini . plez kumen entry ni .

http://zurain93.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html .

tq . hihi

siezuka... said...

hye ain.. :)