Thursday, 8 March 2012

Transformkan kreatifviti anda!!



Mood orang nak balik kampung ni lain macam kan.. senyum sampai ke telinga.. hehehe padahal nak balik kampung jer kot.. Tapi bagi me suka sangat sebab balik terengganu.. Dah lama tak balik.. biasanya kalau ada cuti balik penang jer.. :) 


Ingat lagi tak entry ini yang kononnya suka masak.. jeng jeng jeng dah transform jadi macam ni.. ;)





Lunch time nanti nak buat something kat manik kat bawah ni.. Nak transformkan jadi something.. nanti Nurul tunjuk hasilnya k.. ;)




salam sayang,
NURUL


9 comments:

CIK MAY said...

senduk ikea..hoho..nk bg sape tu..last week pun kitorang beli jugak..100pcs...

eyryn said...

rajinnye buat bende2 nie.. hehe :)

Cik Nurul said...

Cik May: A'ah.. Hehehe nak bawak balik kg.. Cik may beli untuk kenduri yer. ;)

Eyryn: ade mood rajinlah jugak.. hehehe ;)

ellaNadj said...

eh nurul org trg gop ke? bru ku tau hehehe

ellaNadj said...
This comment has been removed by the author.
Zarul said...

nak kopok lekor >-<

hazman aka species1980 said...

senduk tu nampak simple... tapi menarik jugakkk

Boni JLL3 said...

nak kepok lekor 13 uncang

Adibah Karimah said...

banyoknye sendok, buat souvenir ke ;)