Thursday, 8 March 2012

Buat pertama kalinya saya berjaya..



Buat pertama kalinya berjaya tewaskan Shahir AF aka KID
yelah asyik dia jer jadi top komentor dekat blog Goyang inul
hehehe ni berangan untuk sekejap sahaja
jadilah kan.. :)







lecehnya kalau naik flight.. penat nak menunggu.. naik bas kan senang.. ontime je terus jalan.. :(


lagi satu jam lebih nak sampai terengganu.. :)

SAlam sayang, 
NURUL


18 comments:

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

Terengganu. I love where the time i'd been in terengganu last time!

Unknown said...

waw!!!!!!!! tahniah nurul!!!!!! hahahahaha

Unknown said...

hebat hebat leh lawan kid walaupun sekejap...teruskan usaha melawan lagi...hehehe

abang ensem said...

Kirim salam kat 'mak' ye.. hehe

KiD said...

alaaaa... sikit nyer potong.. ni sekali hembus je.. hehhee

hanani said...

akak baru balik tengganu. :) best best :) tadi akak masuk blog madam, kid dah sama naik dengan nurul. Payah gak nak lawan kid hebat tu :)

Unknown said...

wohooow ada peningkatan.hehe

MAY said...

selamat pulang..;)

Unknown said...

tahniah la ye...buleh la blanjer ni ;)

Akulah Pak Lan said...

Amboi rajin betul lawan mengomen

Afasz said...

mmg takleh lawak kid dah....kalau kite lawan kid makin membara ...ahahahahahaha

Afasz said...

nurul balik ganu ke?akak kat besut.ada kenduri

Yana Yassin said...

Rajin nyer dia komen mengomen,.. chaiyok3x.

Zarul Umbrella said...

minta AE belanja karok lagi ler..dah menang komen ni kan heheheh

Unknown said...

hebatlah nurul... sha kagum gak kat kid.. banyak betul komen dia.... rajin sungguh mat astro tu.. cewahhh

Anonymous said...

http://english.wanwidget.com/
lepas ni saya plak potong semua, hehehe

idasm said...

tabik spring kt u all...

byk masa berblogging..

tahniah nurul...

KiD said...

dah potong.. sekali hembus je.. babai.. hik3