Friday, 2 March 2012

Happy 5th Birthday Nuffnang



Frustnyer 2, 3 hari ni.. Internet kat office dah kena blog..Mood berblogging tu ke laut sikit, kat umah pakai tab.. jadi leceh lah nak update blog..Tapi x mo sedih2.. nak cita pengalaman pertama me yang sangat best ni..


Orang cakap rezeki jangan ditolak.. Bila blogger retis ni offer me untuk jadi quest dia untuk Nuffnang 5th birthday.. dengan cepatnya me setuju cakap nak ikut.. Maka bertempat di hari ahad hari tu berjumpalah kitaorang di Neverland club, Jalan Kia Peng.


Sampai sampai jer terus me cari Blogger retis ni, Pastu baru kitaorang register.. Blogger retis ni datang dengan Abang dia, Hazman si paparazzi.. lepas dah register & ambik goodies beg semua kita bergambar dulu.. ;)



 
Masuk masuk je kat dalam.. tengok tengok dah ramai blogger blogger yang datang, Oh masa tu terasa keciknya dunia.. Yelah ni 1st time me join event Nuffnang.. (inipun sebab KID yang offer), rasa segan yang amat.. Tapi kejap jer perasaan tu.. bila dah bertegur sapa semuanya dah ok.. tak sangka blogger blogger retis ni semua sangat sangat friendly.. ;)


Alyza (baru me tahu rupa-rupanya dia ni jiran rumah me jer) & Si Goyang Inul




Ziera Zain yang cantik


Akhirnya dapat jumpa jugak my idola, Redmummy

 
Memang sangat sangat happening.. dapat kenal dengan blogger blogger yang otai.. Harap harap dapat join lagi.. Special Thanks me ucapkan dekat Blogger retis aka Shahir AF8 aka Shakkido.com sebab sudi invite me jadi quest dia.. Thanks KID.. ;)
Blogger blogger Retis.. ;)







Happy Birthday to you
Happy Birthday to you
Happy 5th Birthday to Nuffnang
Happy birthday To yooouuu..


Salam sayang,
NURUL

Kredit pic to madammondoq.com


 p/s: x sempat nak bergambar ngan KID :(


7 comments:

Errah said...

bestnyer dapat join...

Cik Nurul said...

Errah: best.. :-)

nuRuL aZieRa said...

heee =D

Cik Nurul said...

Ziera: :)

Sha said...

tiba2 teringat kat cup cake dia...huuu sedap

KiD said...

hai.. saya shakiddo.. hehehee

Cik Nurul said...

Kak Sha: sedapkan.. ;)

KID: Hai Shakiddo.. ;)