Monday, 17 October 2011

Shell Fuelsave Day with Fahrin Ahmad

Selamat Pagi, Hari sabtu hari tu berkesempatan turut serta dengan Guinness World Record di Global Shell FuelSave Day dekat one utama. Dan lagi sekali terima kasih broframestone. Me pergi sane pun dah lambat sebab pagi tu me g watsons dulu. Tapi nasib baik sempat jugak bergambar dengan Fahrin Ahmad.. Hensem sangat2..Kalau korang nak tahu pasal penjimatan minyak ni silalah klik kat shell ni... Enjoy!!!


Mr Fahrin Ahmad


dengan Cik Iera


NIng Baizura


Smile... :)






Salam Sayang,
NURUL

3 comments:

Anonymous said...

amboi asyik bergambar ngan artis je sekarang ni

Bro Framestone said...

siapa bro framestone tue ek...

asik ajak nurul g event itu ini je...

untung la

Cik Akmal said...

hahaha.. entahlah.. sape yer???

anyway.. thanks so much bro..