Sunday, 9 October 2011

Ramaikan Follower, Dapatkan Pembaca


Salam ahad, hari ni me nak join ni:-



Nama blog : Sicantiksiezuka
Nama Blogger: Cik Nurul Akmal
Tarikh mula berblog: Febuari, 2011
Jumlah follower: 77

Salam sayang, 
NURUL


12 comments:

:: Ika :: said...

salam
nice + sweet la blog ika dh jd follower
hope t leyh follow back my blog
http://chentahati19.blogspot.com

hafiz said...

Salam kenal, dari segmen yang same

Entry terbaru aku "Ramaikan follower, Dapatkan pembaca"

=)

HasrulHassan [HH] said...

As-Salam.
Terima kasih kerana sudi join segmen di hasrulhassan.com

:) Selamat Berblogging.

Amalina said...

Hello Admin. Lina pun join segmen ni. I already follow this blog. Kalau ada masa, singgah la ye :) Selamat berkenalan! http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

eyryn said...

hye dear :) ryn singgah dari segmen same !
salam perkenalan..hehe.. blog awak cantik !
meh laa singgah blog ryn pulakk..
btw, ryn sudaa follow cnie taw :)

eyryn said...

hye dear :) ryn singgah dari segmen same !
salam perkenalan..hehe.. blog awak cantik !
meh laa singgah blog ryn pulakk..
btw, ryn sudaa follow cnie taw :)

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Join segmen same jugak..
Salam kenal.. ^_^

ReDzUaN YaHyA said...

Assalamualaikum...
Singgah dari segmen Ramaikan Follower,Dapatkan Pembaca...

Salam Perkenalan...

Ada masa singgah My Blog Babat87.blogspot.com...
Thanks...

wanie wonek said...

singgah bw dari segmen yang sama. jom jenguk blog saya. kalau ada apa2 yang tak betul, harap boleh tegur. btw, saya dah follow anda

http://waniewonek.blogspot.com

imaza93 said...

singgah dari segmen yang sama :) visit mine too :D imazara.com

HAFIZAL said...

saya pun dah join.......jom kita tukar2 link nak

|| storie tentang miera || said...

Hye hye !

Miera dtg dr segmen yang sama .
Jemput ke blog miere :)

Salam perkenalan !