Wednesday, 12 October 2011

SEGMEN: AKU CUMA SEORANG BLOGGER


nak join klik sini


Selamat petang.. me nak join segmen dari abg Ben Ashaari ni..  me seorang yang suka berkawan itu antara sebab kenapa rakan blogger kena masuk blog me.. Blog me ni hanya blog biase-biase jer.. blog untuk luahan hati sendiri.. untuk luahkan ape yang tebuku di hati.. me start blogging ni baru bulan 2 tahun ni jer.. Me suka baca blog madammondoq sebab blog penuh ngan info & suka tengok kehidupan dia yang happy family..


Salam sayang,
NURUL


8 comments:

ceriteraliyana said...

hye3!! yana dengan tinkerbell datang dari segmen yg sama.

salam perkenalan!!
hepy bloging!! ^^,

kak ina kl said...

ooo kamu gi gak ker pc pilih kasih 3 tu..akak dtg tapi sekejap ajer sbb kena balik ada hal..kalau idak leh jumpa kan

nurul nabila bt medan said...

salam kenal.
dri segmen sama ^^

~♥dieyba_baby♥~ said...

salam kenal.. dr segmen yg sama

madammondoq said...

eh.. terharu rasa ada nama i kat situ.. thanks a lot dear!!

Oshin said...

singgah dari blog ben...jom like pic ni http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150332286878580&set=a.10150331351503580.352268.245198783579&type=3&th

Rahmah Ram Ram said...

Singgah sini dari segmen sama... salam kenal ye

fieda said...

Singgah dari segmen yg sama...
Happy blogging..:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html