Sunday, 30 October 2011

BEN ASHAARI & LYSSA SECRET : Antara dua blog



Selamat petang semua,
Cantik banner kat bawah ni kan
Jadi,




Me nak share dengan kawan - kawan semua setiap kali me online me akan baca dua blog ni Abg Ben Ashaari  & Lyssa Secret, sebab blog diorang penuh dengan isi, info & yang paling penting tips-tips untuk para blogger dan empunya blog amatlah mulia sebabnya diorang tak pernah kedekut ilmu untuk share tips & cara -cara ntuk menjadi blogger yang berjaya dan ini amatlah berguna untuk me sebagai seorang blogger yang baru.


Tapi yang me harapkan supaya Abg Ben Ashaari  & Lyssa Secret sudi luangkan masa untuk follow balik semua bloggers.. sebab bagi me sebagai blogger baru sangatlah penting untuk saya dapatkan feed back dari dua otai dalam dunia blogger kerana ini sangat bermakna bagi me sebab kita dapat support dari dua guru dan dapat meneruskan lagi semangat untuk berjaya dalam dunia blogger & berharap dapat curahkan lagi ilmu dekat kita semua sebagai blogger baru, dan cuba adakan contest untuk blogger itu akan dapat memajukan lagi dua blog ni.. Kalau Abg Ben Ashaari  dapat tukar header baru kat blog abg ben dengan gambar yang lagi hensem tu menarik jugak.. ;)

Terima kasih


Salam sayang,
NURUL




24 comments:

Anonymous said...

Tukar header kepada yang lagi ensem.. macam blog AE ke?

Syieda_Joy™ said...

salam kenalan...^_^ syieda datang dari blog abg BEN dan Lyssa... ^_^ jom ke blog syieda :
http://lovestory313.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua_30.html

Haniada said...

dtg dari segmen yg same.. jom ke blog hani jugak..

Cik Kamoo said...

Singgah sini dear dr Blog Ben. Salam kenal and happy blogging!!

♥ MS ♥ said...

salam kenal ^___^

~C-K-K~ said...

salam blogger... jejalan sini dari blog bro ben ashaari... nice blog... teruskan usaha..

Sudi la datang ke blog sy & follow kalau sudi... nnti sy follow balik..

http://jomkongsistory.blogspot.com/

Mizfantagiro said...

dtg singgah sini ^_~ dr segmen yg sama =)

http://dismybelog.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

faridah nazurah said...

singgah sini dari segmen yang sama :)

http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

happy blogging :P

Azhafizah[フィザ] said...

from the same segmen >.<
hajimemashite ^___^

fiqah said...

ziarah dri segmen yg sama..salam perkenalan :)

wanie wonek said...

hye. saya dari segmen yang sama. cantik blog ni. hehehe .. btw dah follow sini. jom terjah blog saya pulak ea :)

RJ said...

Singgah pagi dari blog BA :)

Eza Boom Boom :) said...

Hai, datang singgah sini dari segmen yang sama.. Salam kenal-kenal yerr. Hope para bloggers semua saling sokong-menyokong antara satu sama lain..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

Run Away said...

/..selamat petang...salam kenal ya....;d

Mama Qist said...

slm kenal dr segmen ba

Sarah Hanim said...

hye awk , sarah dtg serbu blog awk ;) (nada comel)

http://sarahanimismyname.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

Ninie Dora said...

ninie singgah dr segmen yg sama. salam perkenalan :)

http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

ninie follow blog ini ye :)

Arol Mubin said...

Yuhuuu! Arol datang terjah sini. Salam perkenalan daripada Arol Mubin! :D

# Kalau free, jom jenguk blog Arol!
http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/10/ben-ashaari-lyssa-secret-antara-dua.html

mursyid diey said...

salam kenal..jom terjah blog..walaupun x sempat nak join..huhu..masuk sajer...

http://dzuandiey.blogspot.com

Adik ChoChopper said...

Yeahh!Adik ChoChopper Dah Follow! Nice Blog! =)..Orang Cantik Dan Kacak Selalu D'Sayangi,Follow Me! Hee.. =P

Cik Akmal said...

AE--- a'ah tukar mcm blog abang ensem lg best.. ;)

Cik Akmal said...

Hi semua.. time kasih sudi singgah blog nurul.. :)

nurul dah follow blog korang balik..

sekali lagi.. time kasih banyak2.. sangat2 hargai..

CikMisi said...

hye!

CikMisi tag awak..^_^

link : http://contest-ga-ld-by-cikmisi.blogspot.com/2011/11/mysterious-giveaway-blog-miss-kinah.html

JOIN tau!!! hehehehe

babybabap said...

walaupun saya ta dapat join segmen ni .. saya tetap nak terjah juga .. hai~ salam perkenalan dari saya
http://bluebabytoxic.blogspot.com/