Friday, 26 August 2011

Love Octove.com So Much



Salam Ramadhan, semalam me ke event octove.com yang diadakan di The Sultani, Hotel Flamingo, Ampang.. Thanks to broframestone yang sudi ajak me join event tu.. Jujur me cakap tak pernah dengar pun sebelum ni pasal octove.com , so masa join tu me ni macam katak bawah tempurung lah.. dengar & asyik tanya Kak Iera jer.. sorry kak sebab banyak sangat tanya..hehehehe, tapi betullah muka akak cam Elia, jejari rucing..& malam tu jugak me join octove.com.. ni bukti ok


muka kenyang.. hehehe

ci wawa.. dia pun dah join octove


Semalam pun octove.com ade lancarkan satu software baru 3D camera..Memang kagum sangat dengan hasil kerja diorang.. then software ni akan dilancarkan dengan connection by phone.. yang ni me paling tak sabar.. sebab software ni diorang bagi free download ok.. suka sangat


Sebelum-hanya sekeping plan rumah


selepas- dah jadi sebuah rumah..


Ni antara blogger-blogger yang hadir malam tu.. memang best.. & then the organizer  memang sangat sporting dan sangat-sangat friendly.. first time kenal pun dah ramah.. lain kali kalau diorang buat event lagi.. me mesti nak join.. hehehehehe


Sesi demo


The winner I-phone 4.. broframestone.. jeleeeessss




Jom semua kita join octove.com.. Me memang dah jatuh cinta ngan octove.com.. Me x nak compare dengan mana-mana social network yang lain sebab semua ade kelebihan dan kekurangan.. tapi bagi me octove.com yang paling best.. yelah mana ada social network sebelum ni yang bagi kita rewards bila time kita bersocial.. dengan octove semuanya kita boleh dapat.. Jom cepat-cepat kita join Octove..




Salam sayang,
NURUL

p/s: tersangat jeles dengan wawa point dia dah tinggi dari Me.. Benci!!





6 comments:

Bro Framestone said...

wawa dah ke depan dah ke...??

Anonymous said...

adoiiii seronok nya men octove........mcm best je ade blog ekekeke,jap nak mendalami dunia blogger

siezuka... said...

bro<< Ye wawa punye point lg tngi dr nurul

teDD said...

wahhh..jom kejar sape point lagi tinggi..haha..:)..jangan lawan ngan bro..

Bro Framestone said...

wah... nanti dah banayk point kite redeem sesama ek..

amik la pakej yang best2.. kot2 boleh guna as platform untuk lepak reramai kan

Anonymous said...

http://jeevanbarath.posterous.com/
jangan lupa suker blog ben yer