Tuesday, 23 August 2011

Blogwalking sebelum raya



Alhamdullillah dah nak masuk hari ke 23 umat islam berpuasa
lagi beberapa hari je nak raya.. 
Sempena raya yang bakal menjelma ni me nak ucapkan selamat hari raya dan maaf zahir & batin kepada Ma & ayah, family, sanak saudara, kawan-kawan, dan teman-teman blogger yang tersayang..
Sesape yang balik kg drive tu, bawak kereta elok-elok ingat orang yang tersayang, kalau mengantuk tu behenti rehat, banyak tempat istirehat dan kemudahan yang telah kerajaan sediakan..
ingatlah orang yang tersayang.. 
Bila takbir bergema.. perasaan sayu yang teramat sangat..
to arwah abah.. tiada siapa yang boleh ganti tempat abah di hati Kak yu..
 Al-fatihah
 Ku mohon padaMu Ya Allah
tempatkan arwah abah di kalangan orang yang beriman dan beramal soleh..
Amin..




Salam sayang, 
NURUL


13 comments:

juanita said...

cantikknyee la header dia

siezuka... said...

hehehe.. kak ju masuk contest.. :)

jom join..

Gen2Merah said...

Kunjung mengunjung dari segmen Lulu Caldina.

http://gen2merah.blogspot.com/2011/08/segmen-blogwalking-sebelum-raya.html

Salam aidilfitri. Mohon maaf andai ada silap dan salah sesama kita jika ada yang tersinggung dan tersalah faham..

Maaf Zahir dan batin untuk 1 syawal yang kian menjelang. Moga sisa-sisa Ramadhan yang ada kita tingkatkan amal dan ibadah sebanyak yang mungkin.

~Ikhlas dari saya Gen2Merah. Salam kemaafan~

norhatizahmohamed said...

hi ! salam aidilfitri :D
blogwalking sini. jemput ke blog saya ye :D
http://saya2105.blogspot.com/2011/08/blogwalking-sebelum-raya.html

- abdul hadi abdul muti - said...

BW sebelum raya!! jalan-jalan sini sambil follow blog ni. huhu
http://adi27mac1990.blogspot.com/2011/08/blogwalking-sebelum-raya.html

syerz eyryn said...

hai dear, ryn singgah cnie dri segmen LULU CALDINA. .
salam perkenalan :))

okeyh, smentare sempat nie, ryn nak mitak maaf if ade wat sala or silap spanjang b'blogging nie. . al maklum la, first year braye as blogger :)) hehe. . lastly, ryn nak ucap SELAMAT ARY RAYE ! yeayyh. . nak duit raye buleyy ? =p

ain1914 said...

RAMADHAN BARAKAH TELAH DILEWATI,
SYAWAL MULIA KIAN MENJELMA
BLOG SAUDARI SAYA KUNJUNGI
SALAM HARI RAYA DAN PERKENALAN DIUTUS BERSAMA
http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2011/08/blogwalking-sebelum-raya.html

HAFIZAL said...

selamat hari raya dan salam perkenalan.....

siezuka jom kita tukar2 link nak

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

BW n F sini

Selamat Hari Raya
to my blog - Acapsuur (>,<)

Alisya said...

salam lebaran, maaf zahir dan batin dari WARDAH ALISYA

Lulu Caldina said...

al-fatihah..

Salam aidilfitri :)

Rahmah Ram Ram said...

Salam kenal dan follow...Selamat hari Raya

ziraziz said...

salam ukhuwah..

selamat hari raya aidilfitri..

maaf zahir n batin.. :)