Monday, 15 August 2011

Buka Puase dengan JOZAN



Salam ramadhan, alhamdullillah.. hari ni dah masuk hari ke 15 kite semua umat islam berpuasa.. syukur padaMu YA ALLAH..

Semalam me g bukak puase dengan JOZAN.. diorang raikan anak-anak yatim Ulu kelang, Jozan fc, Zizan fc & Johan fc.. Buka puase ni diadakan khas untuk fan club Jozan untuk meraikan kemenangan diorang  untuk tempat kedua Maharaja lawak.. & tanda berterima kasih diorang dekat semua peminat-peminat dan pengundi Jozan.. walaupun diorang hanyalah naib juara, tapi bagi me mereka adalah juara di hati kami..

Buka puasa ni diadakan di Hotel Flamingo, ampang. JOZAN ni memang best dan pandai ambik hati peminat.. Sian diorang nak makan pun tak senang.. nak makan je peminat datang untuk bergambar.. hehehe memang sporting habis, tambah tambah lagi diorang dua orang ni tak sombong & temasuk lah jugak wife abg johan.. kak ozlyn.. dan ade adik jugak adik aisyah humaira.. comel sangat dia.. nampak kamera jer posing yang penting pandai posing.. ala cute sangat dan memang terbaik!! Me ucapkan pada JOZAN moga karier diorang bertambah maju.. bak kata zizan dalam melodi, berdirilah di atas bakat sendiri & jangan lupa diri..


Zizan vs Mael Lambong


 Johan vs Ah chai


 Ibu Zizan


Zizan & adik Aisyah


Kak Ozlyn


Zizan & peneman setia me, June


Kak Mas (orang kuat untuk Jozan fc) & Cikgu anak-anak yatim


Family Zizan

Makanan me

&
dah cukup 1 minggu me tanpa nasi
Good Job girl!!


Salam sayang,
NURUL



4 comments:

madammondoq said...

wah.. napa tak ajak... huhu..

siezuka... said...

ala kak.. 2 org jer g..t lau diorng wat lg kt inform akak k.. :)

juanita said...

masa makan tu tergelak2 x..hehehe

siezuka... said...

juanita tak gelak pun.. sebab mase ktorg makan.. diorang puan mkn.. hehehe.. tp diorng mkn jap jer.. sbb pminat dah panggil tuk brgambar.. sian diorang..