Saturday, 25 June 2011

Maharaja Lawak


Tahniah diucapkan kepada kumpulan sepah.. memang diorang layak untuk menang, sebab dua-dua pusingan lawak diorang best!! dan part yang paling me suka bila akhirnya semalam shuib dapat jugak jumpa ngan idola hati si dafi baik punyer..

But for me Jozan adalah the winner.. persembahan dioarng tiap-tiap minggu memang best.. Semalam yang first tu agak kurang skit, tapi tetap jugak best.. tapi dioarng come back dengan part yang kedua ngan lawak the musical mael lambung vs acai.. thumps us!! memang best!! good job lah dioarng.. Johan memang terkenal ngan lawak mangajuk percakapan orang, memang johan menjiwai watak acai semalam & zizan terkenal ngan watak mael lambung.. hehehe tapi baru me tahu from twitter pasal nama sebenar tu.. sebenarnya nama mael lambung tu diorang ambik dari nama glamer ayah mertua johan yang memang dikenali ngan mael lambung & rozy tiger plak mak mertua si johan.. ala mak & ayah kak ozlyn watie, wife johan.. best! best! & best!


Jozan

Part 1-Jozan


Part 2-Jozan
The best!!


Sepah

Part 1-sepah


Part 2-sepah


Enjoooyyy!!!

Salam sayang,
Siezuka


2 comments:

cik hani said...

waw..awak dah ltk video MRlawak kt sini.. tak perlu la i nk cr kt utube lagi.. hihihi..

tak tgk mlm td..so tgk kt sini je la..

hihihi

siezuka... said...

hihihi.. sebab best sgt..

enjoy k.. :)