Saturday, 19 March 2011

sentap!!!!

pakai kete tambah2 lagi kete baru, off course memang sayang yg teramat sgt, bile harta benda hilang atau dicuri memang sedih sgt, kisahnye mase g hantar kete tuk dibasuh, tengah tengok2 abg mamak tuh basuh kete baru ku perasan penutup lampu signal depan dah hilang.. memang tekejut!

tapi bak kate my best friend yani, x kan penutup cam tu pun org nak ambik, hahahaha, same ade hilang, terjatuh, atau dicuri tapi tu betul2 buat aku sentap!! baru nak make up kete tp satu dah hilang!!! banyak dugaan jugak yer nak pakai kete, for my baby siezuka nanti g svc for 5k km baru mummy ganti baru k..

4 comments:

selipar buruk said...

tunjukkanlah gmbar keter..nk tengok. huhu.mmg betul byk dugaan kn. paling besar dugaag adalah DUIT =p

siezuka... said...

nanti kt letak kat blog gmbar siezuka kt... tulah dah byk dugaan kite, tp yg best kt dapt kumpul harte & nmpak gak hasil kite keje tiap2 bulan kan awk..

selipar buruk said...

haah...betul3.da dpt kumpul harta. pasni nak kumpul umah lak.hehehehehe....nnt letak taw. =p

siezuka... said...

ok awk.. nanti kt letak.. khas tuk awk.. hehehehe.. tul tu awk, dah ade 1 harte, kt pun tgh2 dok tgk lau ad rumah yg bersesuaian ngan kt.. awk bile lg? coz skrang nih krajaan tgh promote 100% loan, x yah byar down payment..